Portalen för små upphandlingar gällande restaurang service Små upphandlingar

Det är inte nödvändigt att gå med i småupphandlingen restaurangtjänster. När man sänder en anbudsbegäran godkänns tjänstens användningsvillkor.

Vad kan man upphandla?

Inom denna småupphandling kan man upphandla restaurangtjänster eller dryckes- och matautomater om upphandlingens värde underskrider det nationella tröskelvärdet. Man kan upphandla till exempel följande tjänster:

 • anordnande av frukost, lunch, mellanmål eller middag och/eller nattmat samt anordnande av övriga måltider och servering som kunden beställer
 • cafétjänster och/eller portionstjänster (bland annat matportioner, grillverksamhet)
 • mötes- och representations-/beställningsservering (kaffeservering och evenemangscatering)
 • mellanmåls- och måltidstjänster
 • kaffe-, vatten- och matautomatstjänster
 • transport av mat som kunden beställt till en plats som kunden anvisat (till exempel måltidstjänster för hem)

En småupphandling kan man göra endast om upphandlingens värde underskrider 60 000 euro. Kom ihåg att upphandlingen inte får spjälkas upp för att kringgå upphandlingslagen. Följ dessutom organisationens upphandlingsanvisningar.

En småupphandling är inte en gemensam upphandling. Tjänsten Kisa-apuri en digital plattform som skapats för att göra det enklare för kunden att konkurrensutsätta en småupphandling. Hansel har kontrollerat bakgrunden hos de leverantörer som är med i tjänsten Kisa-apuri. En småupphandling ska konkurrensutsättas i enlighet med den upphandlande organisationens upphandlingsanvisningar. I våra tjänster ingår inte att ge kommentarer till anbudsbegäran i en småupphandling. Nedan finns instruktionsvideor för tjänsten Kisa-apuri.

Om en upphandling överskrider det nationella tröskelvärdet, är det inte möjligt att göra en småupphandling, utan då rekommenderar vi DPS Restaurangtjänster.

Du ser bara en del av innehållet, eftersom du inte är inloggad. Logga in

Har du ännu inte användarnamn? Registrera dig

Logga in

Anslutning

Avtalsperiod
02.05.2022 -

Ansvarsfullhet

Alla våra gemensama upphandlingar går igenom ansvarsfullhetsanalys. Den här upphandlingen har beviljats följande signum:

Ekonomiskt ansvar

Kontaktuppgifter

Kontakta våra experter

Ytterligare information

Kundservice

asiakaspalvelu@hansel.fi

029 444 4300

Upphandlingens fas

 1. I förhandsutredningsfasen
 2. Under beredning
 3. I konkurrensutsättningsfasen
 4. Pågående
 5. Avslutat, kundspecifika kontrakt giltiga