Tarjolla ensiluokkaisia majoitus- ja kokouspalveluita

hansel-toimittajacase-s-ryhman-hotellit-s.jpgRadisson Blu Plaza Helsingin hotellipäällikkö Olli Lambergin työympäristö huokuu historiaa.

Hanselilla ja sopimustoimittajilla on yhteinen tavoite: tarjota asiakkaille laadukkaita palveluita erilaisiin tarpeisiin ympäri Suomen.

Kotimaan majoituspalveluiden ja Kokous- ja tapahtumapaikkojen puitejärjestelyt tarjoavat majoitus-, kokous- ja tapahtumapalveluita puitejärjestelyihin liittyneille asiakkaille. Radisson Blu Plaza on mukana molemmissa yhteishankinnoissa.

”Suomi on jaettu kummassakin puitejärjestelyssä useisiin maantieteellisiin alueisiin. Tämä on mahdollistanut eri kokoisten yritysten tarjouskilpailuun osallistumisen. Meillä onkin useita kymmeniä sopimustoimittajia, pienistä perheyrityksistä alan suurimpiin toimijoihin”, Hanselin Matkustus- ja kokouspalveluiden kategoriapäällikkö Katja Reinikainen kertoo.

Sopimustoimittajuus tuo kauppaa ja mainetta

Radisson Blu Plaza Helsingin hotellipäällikkö Olli Lamberg arvostaa toimimista suuren julkishallinnon asiakaskunnan sopimustoimittajana.

”Kyllä sillä on meille iso merkitys. Hanselin sopimustoimittajuus on pesti, johon haetaan erikseen ja johon hyväksytään vain parhaat. On aina hieno hetki, kun pääsee mukaan”, hän kuvailee.

Radisson Blu Plaza Helsinki tarjoaa Hanselin asiakkaille palan historiakokemusta nykyaikaisin palveluin Helsingin ytimessä.

”Plazasta löytyy myös kokoustiloja, mutta kaikki asiakkaamme eivät vielä niistä tiedä. Juhla- ja tapahtumatilamme ovat onneksi jo paremmin asiakkaidemme tiedossa”, SOK:n kaupallinen johtaja Nina Nieminen mainitsee.

”Meiltä löytyy koko setti majoituksesta erilaisiin tiloihin. Mielellämme myös esittelemme asiakkaille ennakkoon kokous- ja majoitustiloja. Erikoisuutenamme on esimerkiksi Museoviraston suojelema, entisöity Plaza Boardroom -tila. Autamme myös tapahtumien ja tilaisuuksien suunnittelussa, jotta niistä saadaan mieleenpainuvia”, Lamberg kertoo.

”Myös SOK:n hotelliketjujen näkökulmasta sopimustoimittajuutta voi suositella. Hanselilla on tiukat kriteerit ja asioita tarkastetaan myös sopimuskauden aikana, mikä on asiakkaan näkökulmasta laadun tae”, Nieminen vahvistaa.

Hotellipäällikön silmin parhaan mahdollisen palvelun tarjoaminen on ensisijaista: tilaukset ja luvatut asiat hoidetaan säntillisesti ja vieraista huolehditaan viimeisen päälle.

”Meille on totta kai eduksi päästä ihmisten huulille. Moni käy meillä työpaikan puolesta ja huomaa, että tänne on helppo tulla”, Lamberg iloitsee.

Avoin keskustelu hyödyttää niin Hanselia, asiakkaita kuin sopimustoimittajia

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen asiakkuuspäällikkö Kirsi Tuomi pitää sopimuskauden aikana säännöllisesti yhteyttä sekä Hanseliin että asiakkaisiin. Yhteistyö Hanselin kategoriapäällikkö Katja Reinikaisen kanssa on vaivatonta ja keskustelu avointa.

”Kirsiltä saamme hyviä vinkkejä, miten voimme palvella asiakkaita entistä paremmin. Haluamme olla paras palveluntarjoaja, joten on tärkeää, että yhteistyö toimii hyvin myös Hanselin suuntaan”, Lamberg painottaa.

”Hanselin tapaamisissa seuraamme ostojen kehittymistä ja pääsemme kertomaan, mitä uudistuksia sopimuksessa mukana oleviin hotelleihimme on tulossa ja mitä uutta ylipäänsä on suunnitelmissa. Näin myös Hansel pysyy ajan tasalla tarjonnastamme”, Nieminen sanoo.

Lamberg ja Nieminen ovat yhtä mieltä siitä, että sopimustoimittajan asema tarjoaa vain etuja, ei huonoja puolia.

”Hanselin sopimus on tehokas ja järkevä toimintatapa, win-win-tilanne kaikille osapuolille”, Lamberg kiteyttää.

 


Radisson Blu Hotellit on toinen S-ryhmän Suomessa toimivista hotellibrändeistä ja tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita viidellä paikkakunnalla. Lue lisää S-ryhmän hotelleista!

Harkitsetko tarjoamista?

Oletko DPS-osallistumista harkitessasi miettinyt, millainen hakemuksen käsittelyprosessi käytännössä on? Lue blogistamme osallistumishakemusten käsittelijöiden parhaat vinkit!

Klikkaa tästä blogiin!

Haluatko sopimustoimittajaksi?

Meillä on jo lähes 900 sopimustoimittajaa ja näillä yli 3 000 alihankkijaa ympäri Suomea – tule rohkeasti mukaan!

Lue lisää

Seuraa ilmoituksiamme Hilmassa

Hilmassa voit seurata oman alasi kilpailutusten ennakko- ja hankintailmoituksia. Ne kertovat tarjouskilpailun ajankohdan, sisällön ja toimintatavan. Tutustu ja jätä osallistumishakemuksesi sinua kiinnostaviin yhteishankintoihimme!

Klikkaa Hilmaan