<
Uutiset

Autojen huolenpitopalvelujen yhteishankintaan voi nyt liittyä

14.06.2019

Ovatko organisaatiosi autojen huolto-, korjaus-, pesu- ja katsastuspalvelut hoidossa? Entä renkaat ja rengaspalvelut? Autojen huolenpitopalvelujen hankinnat on mahdollista saada helposti kuntoon ilman omaa kilpailutusta. Valmistelemme kattavat palvelut tarjoavaa yhteishankintaa, johon voi nyt liittyä mukaan. Toimi siis pian! 

Autojen huolenpitopalveluiden uusilla puitejärjestelyillä saat:

  • Huolenpitopalvelut henkilö-, paketti- ja kevytkuorma-autoille
  • Autojen huolenpitoon liittyvät tuotteet (mm. varaosat)
  • Renkaat ja rengaspalvelut, jotka ovat edellä mainittujen ajoneuvotyyppien lisäksi saatavilla myös kuorma-autoille, perävaunuille, traktoreille, mönkijöille ja moottoripyörille.

Tavoitteenamme on, että yhteishankinta on asiakkaidemme käytettävissä helmikuusta 2020 alkaen. Jotta organisaatiosi voi hyödyntää tulevia puitejärjestelyjä, on niihin liityttävä etukäteen. Liity mukaan pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2019. Tarjouspyynnöt on tarkoitus julkaista lokakuussa 2019.

Liity mukaan yhteishankinnan omalta sivulta, josta löydät myös lisätietoja.

Haluatko vaikuttaa asiakastyöryhmässä?

Yhteishankintaa on valmisteltu yhdessä asiakkaista koostuvan työryhmän kanssa, johon on vielä mahdollista tulla mukaan. Työryhmässä pääset mm. kommentoimaan sähköpostitse tarjouspyyntömateriaalien luonnoksia. Seuraava kommentointikierros on elokuussa, alustavasti 12.8.-9.9. Mikäli haluat mukaan vaikuttamaan tulevaan yhteishankintaan, ilmoittaudu Mika Saariselle osoitteeseen mika.saarinen@hansel.fi.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Mika Saarinen
kategoriapäällikkö, ajoneuvopalvelut
puh. 0294 444 237
mika.saarinen@hansel.fi

Tomi Holma
hankintapäällikkö
tomi.holma@kuntahankinnat.fi