Hanselin uudella, digitaalisella Pienhankintapalvelulla pyydät tarjouksia helposti ja nopeasti

15.01.2021

Alle 60 000 euron kansallisen kynnysarvon jääviä hankintoja voit hankkia Hanselin pienhankintojen kautta. Nyt olemme tehneet hankkimisesta entistäkin helpompaa! Tervetuloa tutustumaan digitaaliseen Pienhankintapalveluun, jossa voit lähettää tarjouspyyntöjä kaikille mukana oleville toimittajille nopeasti ja joustavasti, vain muutamalla klikkauksella. 

Pienhankintapalvelu tulee käyttöön kaikkiin Hanselin pienhankintoihin porrastetusti 1.2.2021 alkaen. Maaliskuun alusta lähtien mukana ovat jo nämä pienhankinnat: Aurinkovoimalat, Viestintä ja markkinointi, Sisäisen tarkastuksen ja Tilintarkastuksen pienhankinnat, IT-konsultointi, Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly, Toimistokalusteet, iOS/MacOS -tietokoneet sekä Suojavarusteet.

Palveluun pääset joko hansel.fi-verkkosivujen ”Asioi”-valikosta tai pienhankinnan omilta verkkosivuilta, ”Tee tarjouspyyntö” -painikkeen kautta. Palvelu on helppokäyttöinen ja ohjaa sinua eteenpäin tarjouspyynnön tekemisessä. Teimme käytön tueksi myös videoita, joista voit etukäteen kurkata, miltä palvelu näyttää ja miten siellä toimitaan. 


Ohjevideo: Näin jätät tarjouspyynnön


Ohjevideo: Näin katsot saamasi tarjoukset ja valitset voittajan

Palvelussa näet kaikki saamasi tarjoukset ja voit valita kilpailutuksen voittajan. Palvelu tallentaa kaikki tekemäsi tarjouspyynnöt, eli voit tarkastella sekä avoimia että vanhoja kilpailutuksiasi. 
Kehitämme Pienhankintapalvelua jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi ja otamme mielellämme vastaan palautetta osoitteessa asiakaspalvelu@hansel.fi. 

Erinomainen digitaalinen asiakas- ja toimittajakokemus on yksi Hanselin strategian kulmakivistä. Pienhankintapalvelu täydentää laajaa digitaalista työkalupakkiamme, johon kuuluvat mm. Tilausajo- ja Muuttokuljetuspalvelu, Hankintapulssi sekä toimittajille suunnatut Raportointipalvelu ja Toimittajapulssi. Tämän vuoden aikana julkaisemme myös Minikisa-apurin eli työkalun DPS:n sisäisiin kilpailutuksiin. Tästä kerromme lisätietoja myöhemmin, pysy kuulolla! 
 

Tutustu kaikkiin pienhankintoihimme tarkemmin verkkosivuillamme.