<
Uutiset

Hyvä asiakkaamme, ota Hankintapulssi aktiiviseen käyttöön!

03.11.2020

Hansel.fi-verkkopalvelussa on asiakkaidemme käytettävissä maksuton Hankintapulssi-työkalu. Se kokoaa organisaation hankintatiedot helposti käsiteltäväksi kokonaisuudeksi ja auttaa tiedolla johtamisessa.

Kuntien, kuntayhtymien ja seurakuntien palveluksessa työskentelevät verkkopalveluun rekisteröityneet asiakkaamme saavat nyt käyttöoikeudet palveluun automaattisesti. Jos organisaationne kuitenkin haluaa säilyttää käyttöoikeudet vain nimetyillä henkilöillä, niin ilmoitattehan siitä meille osoitteeseen asiakaspalvelu@hansel.fi

Valtionhallinnon ja korkeakoulujen palveluksessa työskenteleville käyttäjien tulee vielä toistaiseksi pyytää käyttöoikeus osoitteesta asiakaspalvelu@hansel.fi, mutta työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että kaikilla olisi automaattisesti pääsy tietoihin.

Hankintapulssi tarjoilee tietoa Hanselin yhteishankintojen ja asiantuntijapalveluiden käytöstä. Ostolaskutietojen osalta on kuitenkin huomattava, että ne saamme automaattisesti käyttöömme vain valtion budjettitalouden piiriin kuuluvilta asiakkailtamme, ns. Rondo- ja Handi-käyttäjiltä. Muille tietojen vieminen järjestelmään on maksullista lisäpalvelua, johon tarvitsemme asiakkaalta erillisen toimeksiannon.

Porautumismahdollisuus syventää ymmärrystä

Asiantuntijapalveluiden osalta tarjolla on yksityiskohtaisia tietoja toimeksiannoista ja mahdollisuus porautua alayksiköihin sen mukaisesti, mitä toimeksiantosopimukseen on kirjattu.

Myös yhteishankintojen osalta on nyt mahdollista porautua aikaisempaa syvemmälle aina alayksiköihin asti. Yhteishankintojen käyttöä voi tarkastella esimerkiksi yhteishankintakategorioittain tai toimittajittain. Tietoja voi myös suodattaa.

Hiilijalanjälkitiedoissa on rinnakkain CO2- ja ostolaskutiedot niiden asiakkaiden osalta, joilta ne ovat saatavillamme. Näiden laskentamallien osalta kiitämme yhteistyöstä Suomen ympäristökeskusta ja KEINO-osaamiskeskusta. Hiilijalanjälki on tarkasteltavissa tuote- ja palveluryhmittäin sekä toimittajittain.

Hankintapulssi löytyy verkkopalvelustamme kirjautumisen jälkeen, oman nimen alta avautuvasta valikosta. Uusiin ominaisuuksiin voi tutustua siellä ja myös asiakkuuspäällikkömme kertovat mielellään palvelun käytöstä.

Siirry Hankintapulssiin