Autonvuokraus ja minileasingpalvelut 2021-2023 (2025) – hankintapäätös lainvoimainen

02.11.2021

Autonvuokraus ja minileasingpalvelut 2021-2023 (2025) – hankintapäätös lainvoimainen

Autonvuokraus- ja minileasingpalvelut 2021-2023 (2025) -puitejärjestelyn kilpailutusta koskeva hankintapäätös on lainvoimainen. Tarjouskilpailun perusteella on puitesopimustoimittajiksi valittu seuraavat tarjoajat: 

 

•     Finn-Rent Oy (FINN-RENT)  
•     First Rent A Car Finland Oy Ab (HERTZ
•     Helkama Rent Oy (AVIS
•     LänsiAuto Rent Oy (ENTERPRISE
•     Ryhmittymä Car Renters Finland Oy ja Silver Cars Rental Oy (FIRENT/GREENMOTION
•     Scredo Oy (SCANDIA RENT


Puitejärjestelyn kohteena on autonvuokraus- ja minileasingpalvelut 1 päivän – enintään 24kk:n hankintatarpeisiin. Puitejärjestelyn perusteella on vuokrattavissa erilaisia henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja sekä lisäksi kevytperävaunuja. Vuokrattavissa on myös erilaisia täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä. Vuokra-autoja on saatavilla eri puolille Suomea. Puitejärjestelyn kohde sisältää myös kattavat lisäpalvelut kuten toimitus-, nouto-, jättö- ja tankkauspalvelut.    


Viimeistelemme parhaillaan sopimuskauden alkamiseen liittyviä asioita, joihin tarvitsemme vielä tiettyjä tietoja ja asiakirjoja puitesopimustoimittajiksi valituilta tarjoajilta. Tavoitteenamme on, että puitesopimuskausi saataisiin liittyneiden asiakkaiden hyödynnettäväksi joulukuusta 2021 alkaen.

 

Kick-off -tilaisuus puitejärjestelyyn liittyneille asiakkaille 24.11. – ilmoittaudu mukaan!

 

Järjestämme puitejärjestelyyn liittyneille asiakkaille kick-off tilaisuuden Teams-etäpalaverina. Kerromme tilaisuudessa yksityiskohtaisemmin mm. puitejärjestelyn kohteesta, keskeisistä sopimusehdoista, kuten sopimuskaudella tapahtuvasta toimittajavalinnasta ja muista sopimuskauteen liittyvistä seikoista. Tähän tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua erityisesti niiden henkilöiden, jotka koordinoivat/viestivät näiden palvelujen hankintoihin liittyvistä asioista omissa organisaatioissaan. Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 22.11. tästä linkistä > Autonvuokraus- ja minileasingpalvelut - Kick-off tilaisuus asiakkaille (office.com)

 

Lisätiedot

Hansel Oy
Mika Saarinen
kategoriapäällikkö
Ajoneuvo- ja logistiikkapalvelut
mika.saarinen@hansel.fi