Turvallisuustekniikka kokonaispalveluna -puitejärjestely käyttöön elokuussa

28.06.2016

Hansel ottaa käyttöön turvallisuustekniikka kokonaispalveluna -puitejärjestelyn elokuun 2016 aikana.

Puitejärjestely kilpailutettiin alun perin vuonna 2012. Puitejärjestely kattaa kuusi osa-aluetta: paloilmoitin-, murtohälytys-, kameravalvonta-, kulunvalvonta-, työajanseuranta- sekä äänievakuointijärjestelmät sekä edellä mainittuihin järjestelmiin liittyvien asennus-, käyttöönotto- sekä huolto- ja tukipalveluiden toimittamisen.

Kilpailutuksen perusteella toimittajiksi valittiin BLC Turva Oy (tarjouksen jättöhetkellä Lukkorengas Oy), Caverion Suomi Oy:n (tarjouksen jättöhetkellä YIT Kiinteistötekniikka Oy) ja Securitas Oy:n muodostama ryhmittymä, Flexim Oy sekä Megaflex Oy (tarjouksen jättöhetkellä Megalock Oy).

Toimintamallina puitejärjestelyssä on kevennetty kilpailutus. Asiakas voi kilpailuttaa yhden tai useamman osa-alueen kerrallaan. Puitejärjestelyn sopimuskausi on neljä vuotta. Asiakaskohtainen sopimus voi olla voimassa toiset neljä vuotta puitesopimuksen päättymisen jälkeen. Kevennetyn kilpailutuksen yhteydessä asiakas voi päivittää tuotekohtaiset vaatimukset vastaamaan omia tarpeitaan. Asiakas hankkii turvallisuustekniikan järjestelmät ja laitteet toimittajalta kokonaispalveluna euroa kuukaudessa periaatteella. Asiakas voi halutessaan lunastaa hankinnan kohteena olleet tuotteet itselleen sopimuskauden päättyessä.

Puitejärjestelyn käyttöönotosta tiedotetaan lisää elokuussa.

Lisätietoja kilpailutuksesta antaa kategoriapäällikkö Kari Juopperi puh. 0294 444 255. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hansel.fi. Lisätietoja saat myös Hanselin asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@hansel.fi.