Pienhankinnat

Pienhankintapalvelulla kilpailutat pienet hankinnat

Alle kansallisen kynnysarvon eli 60 000 euron jääviä hankintoja voit hankkia Hanselin pienhankintojen kautta. Tarjoamme avuksi niiden hyödyntämiseen digitaalisen Pienhankintapalvelun, jossa voit lähettää tarjouspyyntöjä mukana oleville toimittajille nopeasti ja joustavasti, vain muutamalla klikkauksella. 

Pienhankinnat pohjautuvat Hanselin yhteishankintoihin ja tarjouspyynnön voi Pienhankintapalvelussa jättää Hanselin sopimustoimittajille. Muistathan pienhankintoja tehdessäsi, että hankintalaki kieltää julkisten hankintojen pilkkomisen.

Ajantasaisen listauksen käytettävissä olevista pienhankinnoista löydät hansel.fi-verkkopalvelustamme, jossa tunnistat pienhankinnat oranssista kuvakkeesta.
 

Kuvakaappaus Hanselin verkkopalvelussa näkyvistä Pienhankinta-tägeistä
 

Julkaise tarjouspyyntö Pienhankintapalvelussa!

Pienhankintapalveluun pääset joko hansel.fi-verkkosivuston asioi-valikosta tai jokaisen pienhankinnan omalta verkkosivulta tee tarjouspyyntö -painikkeesta. Palvelu on helppokäyttöinen ja ohjaa sinua eteenpäin tarjouspyynnön tekemisessä.

Olemme myös tehneet avuksesi videot, joilta voit kurkata, miltä palvelu näyttää ja miten siellä toimitaan. 


Ohjevideo: Näin jätät tarjouspyynnönOhjevideo: Näin katsot saamasi tarjoukset ja valitset voittajan


Pienhankintapalvelussa näet kaikki saamasi tarjoukset ja voit valita kilpailutuksen voittajan. Palvelu tallentaa kaikki tekemäsi tarjouspyynnöt, eli voit tarkastella sekä avoimia että vanhoja kilpailutuksiasi. 

Kehitämme Pienhankintapalvelua jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi ja otamme mielellämme vastaan palautetta sen käytöstä.
Apua työkalun käyttöön saat osoitteesta asiakaspalvelu@hansel.fi ja puhelinnumerosta 029 444 4300.

Myös pienten hankintojen kilpailuttaminen kannattaa. Pienhankintapalvelumme kautta saat niille luotettavat toimittajat!
 

Erinomainen digitaalinen asiakas- ja toimittajakokemus on yksi Hanselin strategian kulmakivistä. Pienhankintapalvelu on osa laajaa digitaalista työkalupakkiamme, johon kuuluvat mm. Tilausajo- ja Muuttokuljetuspalvelu, Kokouspaikkahaku sekä Hankintapulssi.