Kilpailutusprojektit

Saat tukea asiantuntijoiltamme omien kilpailutustesi tekemiseen. Kokeneet asiantuntijamme ovat perehtyneet julkisiin hankintoihin, kilpailuttamiseen ja sopimusoikeuteen.

Asiantuntijapalveluidemme päiväveloitus on 900 euroa. Vastineeksi varmistut siitä, että hankinnat kilpailutetaan sääntöjen mukaisesti mahdollisimman hyvillä sopimusehdoilla hinta- ja laatutekijät huomioituina.

Teemme työmääräarviot aina tapauskohtaisesti kilpailutuksen työn laajuuden ja sovitun tehtäväjaon mukaisesti. Ota siis yhteyttä asiakkuuspäällikköösi.
 

Kilpailutuskonsultoinnin_edut.jpg


Onnistunut kilpailutus syntyy yhteistyöstä

Tavoitteenamme on, että saat tarpeitasi vastaavan palvelun tai tuotteen. Tämän vuoksi kilpailuttaminen tehdään aina yhteistyönä:

  • Asiakkaanamme toimit hankintayksikkönä ja kuvaat hankinnan kohteen.
  • Kilpailuttamiskonsulttimme tunnistaa mielekkäät laatukriteerit, avustaa hankinnan kohteen kuvaamisessa ja hankintamenettelyn valinnassa sekä laatii toimivimman hinnoittelumallin.
  • Lakimiehemme osallistuu tarjouspyyntöasiakirjojen laadintaan ja huolehtii sopimusehdoista sekä muista sopimusteknisistä asioista.

Mistä aloitat?

Kätevimmin pääset alkuun ottamalla yhteyttä oman hallinnonalasi asiakkuuspäällikköön. Otathan yhteyttä ajoissa, jotta voimme varmistaa oikeat henkilöt kilpailutuksenne toteuttamiseen.

Teemme toimeksiannosta aina sopimuksen, jossa sovitaan aikataulusta, työmääristä ja tehtävistä.

Kilpailutuksen toteuttaminen vie kilpailutuskonsultiltamme ja lakimieheltämme keskimäärin seitsemästä viiteentoista henkilötyöpäivään. Työmäärään vaikuttavat kilpailutuksen laajuus ja toteuttamistapa.

Esimerkki kilpailutuksen vaiheista avoimessa menettelyssä:

nain_se_kay.jpg

Ota yhteyttä!

Autamme sinut kätevästi alkuun hankinnoissa.

Ota yhteyttä oman hallinnonalasi asiakkuuspäällikköön