Ammattikorkeakoulut Hanselin asiakkaiksi

12.06.2015

Hansel voi jatkossa palvella myös ammattikorkeakouluja, koska ammattikorkeakoulujen rahoitus siirtyi valtiolle vuoden 2015 alussa. Hansel Oy:stä annetun lain mukaan yhtiön asiakkaina voivat olla valtion lisäksi myös sellaiset julkiset hankintayksiköt, joita valtio pääasiallisesti rahoittaa.

Ammattikorkeakoulut ovat käyttäneet tähän saakka KL-Kuntahankinnat Oy:n neuvottelemia puitesopimuksia. Jatkossa ne ammattikorkeakoulut, jotka ovat kuntien omistamia osakeyhtiöitä tai kuntayhtymiä, voivat käyttää edelleen KL-Kuntahankintojen palveluja tai halutessaan hyödyntää hankinnoissaan Hanselin palveluja.

Yksityisomisteisen osakeyhtiön tai säätiön ylläpitämä ammattikorkeakoulu voi myös olla Hanselin asiakas, mutta ei KL-Kuntahankintojen asiakas.

Lisätietoa Hanselin palveluista löytyy tämän linkin kautta . Sivulle on koottu hyödyllistä perustietoa uusia asiakkaita varten.

Asiakkaamme voivat tutustua palveluihimme yksityiskohtaisemmin rekisteröitymällä ja kirjautumalla verkkopalveluun. Voit rekisteröityä ja kirjautua sivun oikeassa yläkulmassa löytyvän linkin kautta.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua eteenpäin, puh. 0294 444 300 ja asiakaspalvelu@hansel.fi.