Autojen huolenpitopalveluita koskevat hankintapäätökset tehty

07.01.2016

Hansel on tehnyt hankintapäätökset autojen huolenpitopalveluita koskevissa kilpailutuksissa.

Autojen huolto-, korjaus- ja katsastuspalvelut

Puitesopimustoimittajiksi on valittu kilpailutuksen kautta seuraavat yritykset:

  • Palvelut Volkswagen -merkkisille autoille takuuajantöineen: VV-Auto Group Oy

  • Palvelut Skoda -merkkisille autoille takuuajantöineen: Helkama-Auto Oy

  • Palvelut Mercedes-Benz -merkkisille autoille takuuajantöineen: Veho Oy Ab

  • Palvelut Toyota -merkkisille autoille takuuajantöineen: Toyota Auto Finland Oy

  • Monimerkkipalvelut kaikille automerkeille: Ryhmittymä Raskone Oy ja Incar Oy

Autojen huolto-, korjaus- ja katsastuspalveluita koskevat puitesopimukset on tarkoitus saada asiakkaidemme hyödynnettäväksi 1.2.2016 alkaen, puitesopimuskausi on neljä vuotta.

Renkaat ja rengaspalvelut

  • Henkilöautojen renkaat, pakettiautojen renkaat, kuorma-autojen renkaat, kuorma-autojen perävaunujen renkaat, traktorien renkaat sekä moottoripyörien ja mönkijöiden renkaat sekä edellä mainittujen ajoneuvojen renkaisiin liittyvät tarvikkeet ja palvelut.

Renkaita ja rengaspalveluita koskevan kilpailutuksen hankintapäätöksestä on valitettu, hankintapäätös ei siten ole vielä lainvoimainen. Asiasta tullaan tiedottamaan lisää mahdollisimman pian.

Hinaus- ja siirtopalvelut

  • Henkilö-, paketti-, kuorma-autojen ja muiden ajoneuvojen hinaus-, siirto- sekä tieapupalvelut. Hankinnan kohteeseen sisältyy myös konttien siirtopalvelu.

Hinaus- ja siirtopalveluita koskevan kilpailutuksen hankintapäätöksestä on valitettu, hankintapäätös ei siten ole vielä lainvoimainen. Asiasta tullaan tiedottamaan lisää mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat kilpailuttamiskonsultti Kristian Hartikainen sekä Ajoneuvo- ja kuljetuspalvelut -kategorian päällikkö Mika Saarinen. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hansel.fi