Etsimme kategoriapäällikköä

Uutiset Etsimme kategoriapäällikköä

02.08.2017

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme KATEGORIAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Asiantuntijapalvelut-kategorian hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille. 

Hyviä valmiuksia Asiantuntijapalveluiden kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus mm. käännös- ja/tai tulkkauspalveluista, sisäisistä- ja/tai ulkoisista tarkastuspalveluista, viestintä- ja markkinointipalveluista sekä toimittajahallinnasta ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia. Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja halua ratkaista monitahoisia ongelmia. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, on se iso plussa.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  •          näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  •          tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  •          kilpailukykyiset työsuhde-edut
  •          työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  •          toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja kategoriapäällikön tehtävästä antaa Hallinnon palveluhankinnat -yksikön päällikkö Mervi Olkinuora 8.8.2017 klo 910 ja 15.8. klo 910. puh. 0294 444 218, rekry@hansel.fi  tai mervi.olkinuora@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.8.2017 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Palaa takaisin