Etsimme lakimiestä

Uutiset Etsimme lakimiestä

01.11.2017

Etsimme joukkoomme LAKIMIESTÄ vaativien ja arvoltaan merkittävien hankintojen kilpailuttamiseen ja sopimusjuridisiin tehtäviin. Kilpailutukset tehdään julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti.

Edellytämme oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja/tai vaativien sopimusten laadinnasta. Arvostamme ICT-juridiikkaan liittyvää osaamista. Olet vahva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, joustavuus ja neuvottelutaidot ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista.

Tarjoamme Sinulle:

· näköalapaikan valtion hankintatoimeen

· tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa

· työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön

· asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Eija Kontuniemi 3.11 14.30-15.30 ja 6.11 9.00-10.30, puh. 0294 444 239 tai eija.kontuniemi(at)hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.11.2017 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Palaa takaisin