Kilpailutamme kotimaan majoitus- ja kokouspalvelut

21.05.2014

Kilpailutamme kotimaan majoitus- ja kokouspalvelut. Olemme julkaisseet 19.5.2014 asiaa koskevat kaksi hankintailmoitusta HILMA -ilmoituskanavassa, osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

Asiakkaamme voivat hankkia tulossa olevien puitejärjestelyjen kautta monipuolisia majoitus- ja kokouspalveluja, jotka on kilpailutettu maantieteellisten vertailualueiden avulla. Jakamalla kilpailutus pienempiin alueisiin haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan palvelutarjonnan ja samalla antaa mm. pk-yrityksille mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua valtion tekemiin hankintoihin. Kilpailutuksissa huomioidaan valtion hankintastrategiassa ja muissa ohjeistuksissa esitetyt linjaukset.

Tarjousaika päättyy molempien kilpailutusten osalta 23.6.2014 kello 16.00. Tavoitteenamme on, että hankintapäätökset tehdään syksyn aikana ja että sopimuskaudet alkavat tammikuussa 2015.

Tarjoamisesta kiinnostuneet yritykset voivat pyytää tarjouspyyntöaineiston osoitteesta kilpailutus(a)hansel.fi.

Lisätietoja kilpailutuksesta antavat Hanselin kilpailutuskonsultti Juha Ståhl, puh. 0294 444 270 ja vastaava asiantuntija Minna Isoherranen, puh. 0294 444 233 (etunimi.sukunimi(a)hansel.fi).