<
Uutiset

Oletko etsimämme service owner?

13.04.2018

Valtion hankintatoimi digitalisoituu. Niin myös meidän liiketoimintamme. Haemme joukkoomme Digitaaliset palvelut -yksikköön oma-aloitteista ja palveluhenkistä

SERVICE OWNERIA

vetämään ketterän ohjelmistokehityksen projekteja ja kehittämään liiketoimintaamme tukevia sähköisiä palveluita yhdessä laajan kumppanijoukkomme kanssa.

Hyviä valmiuksia Service Ownerin tehtäviin tuovat kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja projektinhallinnasta. Odotamme sinulta näyttöjä liiketoiminnan vaatimusten kääntämisestä teknisiksi ratkaisuiksi.  Sinulla on erinomaiset kommunikaatio- sekä koordinointikyvyt ja surffaat vaivattomasti liiketoiminnan ja teknisten ohjelmistoasiantuntijoiden välillä. Ajattelusi on käyttäjäkokemuslähtöistä etkä pelkää ”kädet savessa” -tekemistä.

Digitaaliset palvelut -tiimi on energinen ja elää mielenkiintoista aikaa digitalisoinnin aallonharjalla. Jos haluat olla rakentamassa jotakin uutta ja parempaa, älä epäröi tarttua haasteeseen!

Lisätietoja tehtävästä saat digitaalisen liiketoiminnan johtaja Mikko Saavalaiselta ma 23.4. klo 9 – 10 tai ke 25.4. klo 14 - 15, puhelin 0294 444 223 tai mikko.saavalainen@hansel.fi

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.4.2018 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.