Polttonesteiden säiliötoimitusten väliaikainen puitejärjestely nyt saatavilla

Uutiset Polttonesteiden säiliötoimitusten väliaikainen puitejärjestely nyt saatavilla

04.05.2017

Polttonesteiden säiliötoimituksia koskevasta puitejärjestelystä on valitettu markkinaoikeuteen. Hansel on tehnyt 27.4.2017 väliaikaisen puitesopimuksen Lämpöpuisto Oy:n kanssa.

Hanselin asiakkaat voivat nyt liittyä säiliötoimitusten väliaikaiseen puitejärjestelyyn ja hyödyntää väliaikaista puitesopimusta. Pyydämme huomioimaan, että polttonesteiden säiliötoimitusten väliaikaista puitejärjestelyä tulee käyttää vain välttämättömiin polttoainehankintoihin, joita ei voida lykätä markkinaoikeuden käsittelyn ajaksi.

Väliaikaisen puitesopimuksen voimassaolo päättyy kahden kuukauden kuluttua siitä, kun markkinaoikeus on antanut Hanselille tiedoksi polttonesteiden säiliötoimitusten kilpailutusta koskevan päätöksensä. Tiedotamme tästä asiakkaillemme erikseen.

Väliaikaisen puitejärjestelyn kautta voit hankkia kevyen polttoöljyn, moottoripolttoöljyn, dieselöljyn (myös 100% uusiutuvan dieselin) sekä bensiinin säiliötoimituksia koko Suomen alueella.

Voit myös vähäisessä määrin hankkia polttonesteisiin oleellisesti liittyviä muita tuotteita ja palveluita. Polttonesteitä toimitetaan sekä maanpäällisiin että maanalaisiin säiliöihin.

Lisätiedot:

Jesse Ruotsalainen
kategoriapäällikkö
jesse.ruotsalainen (at) hansel.fi

Palaa takaisin