<
Yhteishankinnat

Sote-alan henkilöstövuokraus 2021–2025

DPS

Dynaamisen hankintajärjestelmän yhteenveto

Nimi

Sote-alan henkilöstövuokraus 2021–2025

Liity viimeistään

31.12.2025

Sopimuskausi

01.11.2021 - 31.12.2025

Asiakaskohtaisten sopimusten viimeinen voimassaolopäivä

30.06.2026

Toimintamalli

Sisäinen kilpailutus

Vastuullisuus

Tilaajavastuulain selvitykset tehdään keskitetysti Hanselin toimesta

Tämä yhteishankinta on kaikkien Hanselin asiakkaiden käytettävissä. Voit halutessasi tehdä jo nyt liittymisen yhteishankintaan.

Yhteishankinnalla on mahdollista hankkia mm. yleislääkäreiden, erikoislääkäreiden, sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, hammaslääkärien, erikoishammaslääkärien, suuhygienistien, fysioterapeuttien sekä perus- ja lähihoitajien henkilöstövuokrausta. Asiakas voi vuokrata myös muita sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattihenkilöitä kuin edellä mainittuja.

Pyrimme varmistamaan hyvän saatavuuden

Tiedämme, että terveydenhuoltoa vaivaa usein henkilöstöpula. Tässä yhteishankinnassa olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme henkilöstön hyvän saatavuuden. Yhteishankintaan voi tulla lisää toimittajia koko hankinnan keston ajan. Henkilöstön saatavuus ei siis ole sidottu vain yhteen ennalta valittuun sopimustoimittajaan. Me myös varmistamme toimittajien soveltuvuuden – voit siis luottaa, että toimittajien taustat on tarkistettu ennen mukaan hyväksymistä.  


Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa

Asiakkaamme tekevät tämän yhteishankinnan sisällä omat kilpailutuksensa, joista käytämme termiä minikilpailutus. Minikilpailutus siksi, että sen tekeminen on oikeasti helppoa. Kaikkein helpoiten minikilpailutus sujuu sähköisen työkalumme eli Minikisa-apurin avulla. Sinun ei siis todellakaan tarvitse tehdä päätyöksesi hankintoja onnistuaksesi kilpailuttamisessa! 

 

Kiinnostuitko? 

Vastaa alustavaan kyselyymme, joka ei sido sinua vielä mihinkään. 

Kategoriapäällikkömme Jani Mäkinen vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin:
 
jani.makinen@hansel.fi 
Puh. 029 444 4238

'