Toimitilapäivä 2024

Aika: Ti 16.4. 2024 klo 8.30–14
Paikka: Grand Central, Helsinki / Webinaari

Hanselin Toimitilapäivä suuntaa katseen kohti tulevaisuuden toimitiloja. Päivän aikana perehdymme toimitilojen murrokseen sekä tilojen, palveluiden, teknologian että hankintojen näkökulmasta. Tapahtuma on hybridi. Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva hotelli Grand Central tarjoaa mahtavat puitteet paikan päällä olijoille. Grand Centraliin mahtuu vain sata ensimmäistä ilmoittautujaa, joten jos haluat päästä nauttimaan live-tapahtuman tunnelmasta, aidoista kohtaamisista ja herkullisesta lounaasta, niin toimi pian! Päivän ohjelmaosuus klo 9–12 striimataan verkkoon, joten olet lämpimästi tervetullut osallistumaan myös virtuaalisesti.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman aikataulu 

Klo 8.30

 • Aamukahvi | Tapahtuman live-osallistujille

Klo 9 ohjelma alkaa 

 • Tulevaisuuden työympäristöt 
  Kasper Fabritius, myynti- ja markkinointipäällikkö, Senaatti 
 • Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen toimitilojen tilannekuva  
  Jussi Niemi, asiakkuuspäällikkö, Maakuntien tilakeskus 
 • Miten hankinnan onnistumista voi mitata?
  Jari Forsblom, erityisasiantuntija, Tuomioistuinvirasto

  Hankinnalle asetetaan yleensä aina erilaisia tavoitteita, esimerkiksi kustannusten, laadun tai vastuullisuuden näkökulmasta. Miten tavoitteiden toteutumista voi mitata? Tuomioistuinvirasto on kilpailuttanut siivouspalvelut Hanselin dynaamisen hankintajärjestelmän kautta ja pilotoinut samalla Hanselin vaikuttavuuden mittaamiseen kehitettyä analyysia.

Tauko noin klo 10.45

Klo 11 ohjelma jatkuu 

 • Teknologia ei ole neutraalia – miten käyttäjää ohjataan? 
  Perttu Pölönen

  Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys, Tulevaisuuden identiteetit ja Saisinko huomiosi. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Klo 12–13

 • Lounas | Tapahtuman live-osallistujille

Klo 13–14

 • Kohti tulevaisuuden toimitiloja | Tapahtuman live-osallistujille
  Jälkiruoaksi parhaat palat Hanselin yhteishankinnoista. Tutustu, kysy ja keskustele!

Tapahtuman järjestämisessä mukana:

Senaatti_logo_vaaka_sin_RGB 150px.png

Livetilaisuus on varattu Hanselin asiakkaille ja on heille maksuton. Toivotamme sopimustoimittajat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan tapahtumaa etänä. Hanselin verkkopalveluun kirjautuneet käyttäjät pääsevät katsomaan tapahtuman tallennetta kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen. 

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella.  

 

Tutustu yhteishankintoihimme

Haluatko turvata toimitilasi? Kaipaatko aulapalveluita tai puhtaanapitoa? Ovatko ravintola- ja muut ruokapalvelusi kunnossa? Lue lisää ajankohtaisista yhteishankinnoistamme ja liity mukaan!